Inschrijving verkoop

Middels dit digitale formulier krijgt u de mogelijkheid zich in te schrijven voor één (of meerdere) van de woningen van Ruyterhof. Ook heeft u de mogelijkheid het formulier offline in te vullen en af te geven op het kantoor van Van Hassel Makelaars te Zundert.

Als u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met Van Hassel Makelaars per e-mail via nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl of per telefoon op nummer 076 – 597 5900.

 

Nieuwbouwproject Ruyterhof te Rijsbergen

Gegevens aanvrager

Uw voorkeur gaat uit naar een of meerdere bouwnummers. Meerdere nummers opgeven is geen probleem. Wij adviseren u dit zelfs om te doen. Gelieve hieronder uw voorkeur in volgorde aan te geven:

Toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door u opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zal toewijzing plaatsvinden op basis van de door u ingevulde informatie op dit formulier. Gelieve onderstaand aan te geven welke zaken voor u van toepassing zijn:

Dit formulier is geheel vrijblijvend. Er zijn aan dit formulier geen rechten te ontlenen. Het invullen en ondertekenen van dit formulier verplicht koper(s) en verkoper niet tot koop of verkoop. Het formulier is geheel naar waarheid ingevuld.

Sint Bavostraat 18
4891 CJ Rijsbergen
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.