Prachtige woningen met verrassend grote percelen op een mooi gelegen rustige locatie in het hart van Klein Zundert

Somnium Real Estate heeft zes woningen ontwikkeld op de locatie van ’t Stokperdje. Hierbij is aansluiting gezocht bij de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en tevens bereikbare woningen in Klein Zundert voor verschillende doelgroepen. Dit heeft zich vertaald in een hoogwaardig plan waarbij woningen in verschillende types zijn gerealiseerd. Het sfeervolle plan bevindt zich in het hart van Klein Zundert, en past qua omvang en architectuur uitstekend in de dorpse en natuurlijke omgeving. Ook de gekozen materialen vinden aansluiting bij de omgeving. Rood gevelmetselwerk, witte kozijnen en gebakken rode pannen passen in het straatbeeld en geven het plan een authentiek karakter.

Veilig, duurzaam en bereikbaar

Het plan omvat zes geschakelde woningen, ontworpen voor starters en gezinnen. Alle woningen zijn overigens 'aanpasbaar'. Dit houdt in dat de woningen met een kleine verbouwing ook voor senioren geschikt kunnen worden gemaakt.

De woningen worden gebouwd conform de richtlijnen van het 'Politiekeurmerk Veilig Wonen' en de gemeentelijke 'lijst aanpasbaar bouwen'. Ook is extra aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Verkoop en bouw

Alle woningen van 't Stokperdje zijn inmiddels verkocht en naar volle tevredenheid opgeleverd.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.